Header

NOK logo

Medlem af DOF under DIF

Nationalpark Thy


Kontakt webmaster


siden 24.8 2008


Resultater fra 2. afd. af klubmesterskabet

9.5.2015

I kedeligt regnvejr gennemførte ca. 20 deltagere 2. afd. af klubmesterskabet i Nystrup Plantage lørdag eftermiddag. Lone og Ole var dagens banelæggere. Klubteltet måtte op for at holde regnen ude. To havde en død brik og Anna mistede sin i skoven. Efter løbet var der dejlig kage fra Lone til alle. Du finder dagens resultater i menuen Klubmester- skab. Samlet resultat kommer snart.Startlisten klar til 2. afd. af klubmesterskabet

7.5.2015

Lørdag eftermiddag afvikles 2. afd. af klubmesterskabet i Nystrup Plantage. Nedenfor finder du startlisten.

Startliste til 2. afd. af KMGodkendt Divisionsmatch af Nordvest OK

3.5.2015
Andreas

Nordvest OK blev nr. 3 ved dagens Divisionsmatch i Barrit Sønderskov. Vi slog Djurs/Randers OK samt Vestjysk Orienteringsklub. Til gengæld måtte vi se os slået af både Mariager Fjord OK og KaSki OK, men alt i alt en godkendt dag. På billedet ser vi Andreas, der flot vandt H14-B. Der var mange andre flotte resultater af klubbens medlemmer, som du kan finde via linket nedenfor. Tak til alle som valgte den lange tur til Barrit.

Resultater fra Divisionsmatch i Barrit SønderskovSigne og Jens blev nordjyske mestre

3.5.2015
Jens og Signe

St. Bededag var der Nordjysk lang i Bunken Klitplantage. Der var ikke så mange med fra Nordvest OK, men de der kom, gjorde hvad de kunne. Signe og Jens blev begge nordjyske mestre. Tillykke til dem.19 klar til 3. Divisionsmatch

29.4.2015

Søndag den 3. maj løber Nordvest OK 3. Divisionsmatch i Barrit Sønderskov. Modstanderne er Djurs/Randers OK, KaSki OK, Mariager Fjord OK og Vestjysk Orienteringsklub. 19 er et godkendt antal deltagere, når det tages i betragtning, at Barrit Sønderskov ligger syd for Horsens. Du kan læse mere om løbet via link nedenfor og snart også se startlister.

3. Divisionsmatch i Barrit SønderskovMandagstræningen igen god - og festlig

28.4.2015
Kort Eshøl

Mandagstræningen, som igen var rigtig god og lærerig, bød også på fødselsdagsunderholdning. Ole havde fødselsdag og blev modtaget med fødselsdagssang. Derefter blev løberne instrueret i temaet og sendt afsted én af gangen med besked på at kigge godt på kortet. Ole skulle løbe først - og løb alt hvad han kunne og så kun på post 1 helt oppe i det nordøstlige hjørne. Først sendere opdagede han, hvad der egentligt var på kortet - og hvorfor Edsens blev ved at råbe til ham, at han skulle se godt efter på kortet. Dejlig humor - tak til Signe og Jens for det. Meningen med løbet var, at man kun skulle bruge de væsentligste opfang på kortet. Det var god træning. Der var også andre fine udfordringer til løberne, så vi glæder os allerede til næste gang. Da løberne kom i mål gav Ole kanelsnegle til alle. Dem kunne Jens i hvert fald godt lide!Træning igen mandag den 27. april

Signe afholder igen mandagstræning. Det er i Eshøj Plantage kl. 17.45.Find vej dagen 2015

Find vej i Vilsbøl 2015

Flere end 60 deltog i den lokale Find vej dag i Vilsbøl Plantage lørdag eftermiddag. Det var et tilfredsstillende resultat for Nordvest OK, som arrangerede dagen. Forhåbentlig har mange lyst til at deltage igen til næste år. Alle er naturligvis også meget velkomne til at dukke op ved Nordvest OK's træningsløb, som du kan se mere om i menupunktet Løbsprogram. Nedenfor kan du finde billeder fra dagen.

Billeder fra Find vej dagen 2015Find vej logo     FIND VEJ DAGEN 2015

Danmarks sjoveste motionsdag finder også sted her i Thy. Det sker i Vilsbøl Plantage lørdag den 25. april 2015. Deltagelse er gratis.

Nordvest Orienteringsklub sender dig og din familie godt af sted mellem kl. 13.00 og 14.00 fra Skovlegepladsen, Vilsbøl Plantage, Klitmøllervej. Der er ruter fra 3 til 6 km, og tilmelding sker på dagen.

Find vej til posterne med et kort
Løb eller gå - sammen eller alene
Udfordringer til både store og små

Deltagelse er gratis, og der er diplom, drikkelse og instruktion til alle!

Deltag i en landsdækkende lodtrækning om fire gavekort á 2.500 kr. til familieophold på Dayz Resorts

Ta´ din smartphone med og prøv en quizbane! Alle med 5 rigtige kan deltage i en landsdækkende lodtrækning om en iPhone 6.

Se mere her:   www.facebook.com/findveji

                        www.findvejdagen.dk                     Smuk træning i Eshøj

23.4.2015
Eshøj

Mandag var der som tidligere træning i Eshøj, der er meget smuk netop nu med de mange anemoner i skovbunden. Tak til Tove Marie for billedet.Mandagstræning i Eshøj

20.4.2015
Signe i Eshøj

Signe genoptog hverdagstræningen mandag aften i Eshøj. 15 var mødt frem og de fik alle en udbytterig aften. Signe fortalte først om kurver og gav mange gode råd om, hvordan man med fordel læser disse. Derefter var der flere valgfrie baner på kort, hvor alle stier var fjernet. Dermed måtte løberne bruge kurverne til at orientere i den kuperede Plantage. Det fungerede fint. Signe lovede, at der bliver løb igen næste mandag. Følg derfor med her på hjemmesiden.Træningsløb i Stenbjergs klitter

18.4.2015
Birthe og Hans

Knap 25 var mødt op i Stenbjerg til lørdagens træningsløb med temaet klitter - og det var præcis hvad de fik. Birthe og Hans havde lavet et flot stykke arbejde som banelæggere. Der var mange spændende baner at vælge imellem og kortene var allerede klar til løberne. Det blev en fin eftermiddag for alle. Også for Lone og Oles barnebarn Selma, som blev inviteret med på dagens billede.Signe starter mandagstræningen op igen

14.4.2015

Signe

På mandag den 20. april kl. 17.45 fortsætter Signe successen med mandagstræning. Denne gang med focus på kurver i Eshøj Plantage - og der er baner til alle! Læs mere nedenfor.

Nu det nu!Resultaterne er klar

12.4.2015

Du kan nu finde resultaterne fra lørdagens 1. afd. af klubmesterskabet i menupunktet Klubmesterskab.1.afd. af klubmesterskabet

11.4.2015
Henning og Kristian

Et svært og hårdt terræn samt dejligt vejr gav tilsammen løberne masser af sved på panden i Bøgsted Rende lørdag eftermiddag. Henrik og Henning var banelæggerne, men Henrik var forhindret i at møde op lørdag. I stedet fik Henning hjælp af Kristian. Der kom lidt flere end der stod på startlisten, så det blev ca. 30 der deltog. Du kan se resultaterne her på siden, så snart banelæggerne har regnet lidt på dem.Startliste til 1. afd. af klubmesterskabet

10.4.2015

I morgen lørdag løbes 1. afd. af årets klubmesterskabsløb i Bøgsted Rende. Der er 25 på startlisten, heriblandt flere fra andre klubber. Der er afmærkning fra Kystvejen mellem Vangså og Vorupør. Vel mødt.

Startliste til 1. afd. af KMInfo vedr. træningsløbet d. 18. april

5.4.2015

Den 18. april er der træningsløb i Stenbjerg Plantage. Banelæggerne Birthe og Hans har sendt en særlig meddelse vedr. dette løb. Læs mere nedenfor.

Info vedr. træningsløb den 18. april
Påskeløb 2015

5.4.2015
Steffen på podiet

Påskeløb 2015 er overstået med fine resultater til Nordvest OK. 3 dejlige dage på Djursland med løb i Mols bjerge og Ørnbjerg Mølle. Koldt men dejligt vejr - og så ved de, der tidligere har været med, at man ikke kan forlange mere på denne årstid. Hyggen i klubteltet og på stævnepladsen var som sædvanligt i top - en dejlig og aktiv måde at bruge en del af påskeferien på. Der var mange fine resultater for dine klubkammerater. Her skal kun nævnes de samlede resultater, hvor Steffen vandt H60A, Jane blev nr. 3 i D70A og Elisabeth blev nr. 3 i D12B. Du kan selv se alle dagenes resultater samt meget mere fra løbet via linket nedenfor. Tak for hyggeligt samvær til de deltagende medlemmer med familie og tillykke med alle de flotte resultater. Der er også link til billeder fra løbet - set med Nordvest OK briller.

Påskeløb 2015

Billeder fra Påskeløb 201521 tilmeldt årets Påskeløb

31.3.2015

21 fra Nordvest OK har tilmeldt sig årets Påskeløb på Djursland. Hertil kommer utvivlsomt flere, som kommer en af dagene for at løbe en åben bane. De to første dage løbes i Mols Bjerge, mens sidste dag med jagtstart løbes i Ørnbjerg Mølle. Du kan følge med i løbet via linket nedenfor - måske får du selv lyst til at komme med en af dagene.

Påskeløb 201520 til træningsløb i Vilsbøl

29.3.2015
Else og Jens

Lørdagens træningsløb foregik i Vilsbøl Plantage, hvor Else og Jens var dagens banelæggere. Der var 20 fremmødte, som bagefter kunne nyde Elses boller med leverpostej og diverse pålæg. Det lyder ellers godt. Tak til Anette for billede og rapporten. Næste gang gælder det 1. afd. af klubmesterskabet i Bøgsted Rende. Husk tilmelding.

Ældre nyhederOpdateret 9.5.2015Næste løb i
Nordvest OK

Se hjemmesidens forsideFaste poster i Eshøj

Alle har nu mulighed for at prøve orientering. Der er opstillet faste poster i Eshøj Plantage.

Læs mereSparekassen Thy logo

Klubbens hovedsponsorAlco logo
Hjemmesidesponsor

Valid HTML 4.01 Transitional

Copyright Nordvest OK 2008-2015