Header

NOK logo

Medlem af DOF under DIF

Nationalpark Thy


Kontakt webmaster


siden 24.8 2008


Samlede resultater klar

6.10.2014

Så er de samlede resultater efter 5. afdelinger af klubmesterskabet klar. Spændingen stiger, og i nogle klasser er klubmesteren allerede fundet.Resultater fra 5. afd. af klubmesterskabet

5.10.2014

Lørdag blev 5. og næstsidste afdeling af klubmesterskabsløbene afviklet. Det foregik i Tved Plantage og Susanne og Torben var banelæggere. Det var første gang, at de to lavede et klubmesterskabsløb sammen. De har nu haft tid til at regne lidt på resultaterne og du kan finde dem under menupunktet Klubmesterskab. De samlede resultater efter 5 runder kommer snarest.Åbent B-løb ved Divisionsfinale


28.9.2014

M1

På ovenstående billede ser du et meget stejlt opløb til mål. Og nej - det er ikke fotografen der har holdt kameraet på skrå. Erik Hedegaard har været så venlig at sende lidt billeder fra søndagens Divisionsfinale i Mønsted. Her deltog 8 fra Nordvest OK i det åbne løb. Det ser ud til, at de havde en hyggelig dag. Se selv nedenfor, hvor der hyggesnakkes i Nordvest-lejren. Tak til Erik for billederne.

M4Årets klubfest - nu med byløb

24.9.2014

Det er tidligere oplyst, at årets festkommite består af Dagmar, Birthe og Hans. De har oplyst, at klubfesten afholdes den 15. november. Nu byder de også på byløb i Hillerslev før klubfesten. Der er to 3,9 km ruter og en 1,9 km børne/ledsagerrute.
Kortet er lavet til lejligheden og der bliver start fra kl 16. Start og slut fra forsamlingshuset og der er mulighed for bad og omklædning - indendørs. Ekstra træningsløb på lørdag

22.9.2014
Der er kommet et flot tilbud fra Hermann om mulighed for at løbe sprint på lørdag, hvor der ikke er træningsløb på programmet. Se her:

Vi har ikke noget løb på lørdag, så jeg vil godt lave en sprint på det nye kort over uddannelsesområdet.
Lørdag kl. 13.00 fra Gymnasiets parkeringsplads ud til Ringvejen.
Der bliver to baner. 1 på ca, 2,5 km og en på ca. 1,5 km.
Det bliver med emitbrikker.

Da jeg skal have trykt kort, vil det være nødvendigt, at man melder sig til senest torsdag aften på tlf eller mail.
Man kan melde sig til den lange, den korte eller begge.

vh HermannFlotte resultater i Rold Mosskov

22.9.2014
Op- og nedrykning 2014

Ved løbet søndag var der mange flotte præstationer af løberne fra Nordvest OK. Det blev en flot debut ved et åbent løb for de relativ nye medlemmer Frederik Brolev og Lone Højbak. Frederik vandt i H-12B mens Lone blev nr. 3 i D -35B, hvor der ellers var 17 til start - heriblandt flere fra 1. Divisionsklubber. Susanne vandt D55-, Jens Edsen blev nr. 2 i H-16, Steffen nr. 2 i H55- og også Kristian havde et fremragende løb og blev nr. 2 i H45-.

Vi kunne blive ved, for der var flere flotte resultater, men vigtigst var, at klubben samlede rigelig med point til at forblive i 3. Division. Det var en hyggelig dag med flot solskinsvejr og Lones kage, der smagte som en drøm. Hvad kan man egentlig forlange mere?Mission complete

21.9.2014
Susanne

Nordvest OK fejede al modstand til side og vandt overbevisende over Randers OK og OK Djurs i søndagens op- og nedrykningsdyst i Rold Mosskov. Hermed forbliver Nordvest OK i 3. Division. Alle gav alt hvad de havde - og det var ikke så lidt. Der var mange flotte præstationer, bl.a. af Susanne, som vi ser ved målposten på billedet ovenfor. Vi ser nærmere på resultaterne her på hjemmesiden, når arrangørerne har dem klar. Følg selv med nedenfor.

Rebild 2-DagesMorten og Hermann er klar til dyst

20.9.2014
Morten og Hermann

I morgen søndag gælder det Op- og nedrykningsdyst i Rold Mosskov. Morten og Hermann er to af de tilmeldte, som er klar til at redde Nordvest OK fra nedrykning. 25 er tilmeldte, og selv om et par stykker allerede har meldt fra på grund af skader, går det forhåbentligt alligevel. Held og lykke til alle der skal i skoven.Årets klubfest bliver den 15. november

13.9.2014

Årets festkommite består af Dagmar, Birthe og Hans. De har oplyst, at klubfesten afholdes den 15. november. Sæt kryds i kalenderen med det samme. Flere oplysninger følger.25 tilmeldte til Op- og nedrykningsdyst

13.9.2014

25 har tilmeldt sig den afgørende Op- og nedrykningsdyst i Rold Mosskov søndag den 21. september. På papiret ser det meget fornuftigt ud med hensyn til at undgå nedrykning til 4. Division - men nu skal vi jo lige løbe banerne først. Du kan finde alle oplysninger om løbet via linket nedenfor. Op- og nedrykningsdysten er en del af et større arrangement, der hedder Rebild 2-Dages.

Rebild 2-DagesByløb i Nykøbing

13.9.2014

Hjemmesiden har med tak modtaget denne rapport fra formand Jane vedr. løbet torsdag aften ved Nykøbing Gymnasium:

Det var et rigtig fint løb i aftes i Dueholm. Jens havde lavet 2 forskellige baner på 1.9 km. Bane 1 med 13 poster og Bane 2 med 18 poster.
Det var en 2 mands stafet med fælles start. Når vi kom i mål, skulle vi bytte kort.
Det var godt lavet, og specielt på bane 2 var der nogle udfordringer med 2 tætliggende poster på hver side af en bygning.
Jens løb også skygge sammen med Frederik Brolev. Det var super.Husk træningsløb torsdag aften

10.9.2014

Husk denne uges træningsløb er torsdag aften kl. 18.30, hvor Edsens byder på byløb fra Nykøbing Gymnasium.Nordvest OK skal kæmpe for at undgå nedrykning

8.9.2015
Jens før start

Som forventet skal Nordvest OK kæmpe om at undgå nedrykning til 4. Division. Det lykkedes kun at slå Randers OK i søndagens Divisionsmatch i Fløjstrup. Der var for få med for klubben, for resultaterne var ellers meget flotte. Jens, som vi ser på billedet ovenfor, løb et flot løb og vandt H -16. Mor Mette vandt D45- på samme bane som Jens, men Jens var ca. 13 minutter hurtigere, og var en af de allerhurtigste på banen på tværs af alle klasser. Flot!

Der blev hentet mange point, men desværre ikke nok. Derfor skal vi i dyst mod Randers OK, Vestjysk Orienteringsklub og OK Djurs om 2 pladser i 3. Division. De 2 sidstplacerede i den dyst må løbe i 4. Division næste år. St. Binderup har allerede vundet titlen "Røven af 4. Division 2014".

Kom derfor frit frem og hjælp din klub. Tilmeld dig dysten søndag den 21. september i Rold Mosskov på O-service eller til Hermann hurtigst muligt og senest den 11. september. Alle kan deltage: unge og gamle - begyndere og rutinerede. Det er tilladt at løbe, gå eller kravle, bare du kommer hjem igen inden 2½ time.

Resultater fra 3. Divisionsmatch i FløjstrupResultaterne er klar - også samlede resultater

31.8.2014

Hvis du går ind under menupunktet Klubmesterskab, kan du finde resultaterne fra gårsdagens 4. afd. af klubmesterskabet. De samlede resultater er også klar samme sted.Klubmesterskab i "strålende" vejr

30.8.2014
Leif og Erik

Regnen silede ned ved 4. afdeling af klubmesterskabet lørdag eftermiddag. Det foregik i Tvorup Øst - i kortets vestlige del. Der løber vi ikke så tit, så det var sjovt at prøve det igen. Leif og Erik havde lavet gode reelle baner. Da løberne begyndte at komme hjem igen, holdt det op med at regne og vejret blev fint igen, så selv banelæggerne vovede sig udenfor teltet. Resultaterne fra dagen kommer så snart banelæggerne har regnet lidt på det.

Bemærk: Næste løb er byløb ved Dueholm Gymnasium, Nykøbing Mors. Det er flyttet fra onsdag til torsdag den 11. september kl. 18.30.Startlisten til 4. afd. af klubmesterskabet

28.8.2014

Så har banelæggerne startlisten klar til lørdagens 4. afd. af klubmesterskabet. Startstedet er ved jagthytten på Tvorupvej næsten ude ved Kystvejen.

Startlisten til 4. afd. af klubmesterskabetÅrhus Festuge Sprint 2014

28.8.2014

Torsdag den 4. september har du mulighed for at løbe sprint i Århus midtby. Det er Aarhus 1900 Orientering der står for arrangementet. Se mere nedenfor.

Århus Festuge Sprint 2014Du skal med til 3. Divisionsmatch

26.8.2014

Den 7. september skal Nordvest OK for anden gang i år løbe 3. Divisionsmatch. I maj gik det ikke for godt, da vi mødte KaSki OK, OK Vendelboerne og Randers OK første gang. Det blev kun til sejr over Randers OK. Det kan vi gøre meget bedre, hvis vi får nogle flere med.

Meld dig derfor til løbet den 7. september i Fløjstrup skov syd for Århus. ALLE kan deltage, både øvede og uøvede. Der er baner i alle sværhedsgrader, og selv de yngste begyndere kan blive skygget på hele turen. Man kan såmænd også nøjes med at gå turen rundt. Et sindrigt pointsystem gør, at det er en stor fordel med mange deltagere. Ud over en dejlig tur i en fremmed skov er der også hyggeligt samvær med dine klubkammerater.

Du tilmelder dig via O-service eller til Hermann (for mailadresse / telefonnr. se under Nordvest OK) senest lørdag den 30. august - gerne før. Gør det hellere nu med det samme.

3. Divisionsmatch i Fløjstrup skov25 kom til løb i Vandet

23.8.2014
Gerda og Flemming

Lørdagens træningsløb i Vandet Plantage havde deltagelse af 25 personer. Det var et flot fremmøde, da en del af de ellers faste deltagere var forhindret denne lørdag. Til gengæld kom et par nye medlemmer, så det var jo dejligt. Vejret var med Gerda og Flemming, der var dagens banelæggere. Der var baner for enhver smag og Henning Olesens æbler smagte også dejligt.Træningsløb i morgen

22.8.2014

Så har vi atter en weekend med træningsløb i Nordvest OK. Vi ses lørdag kl. 13.00 i Vandet Plantage med afmærkning fra Vandetvej.Edsens til tops ved JFM-Stafet

19.8.2014
Edsens til tops

Jens, Mette og Kristian løb med 1. pladsen til JFM-Stafet i klassen Åben 2 i weekenden. Tillykke til dem alle.Nordvest OK afholder Nordjysk Dag

16.8.2014

Nordvest OK afholder søndag den 19. oktober Nordjysk Dag i Nystrup Plantage. Løbet er oprettet på O-service, og de første tilmeldinger er så småt begyndt at løbe ind. Nordvest OK's medlemmer har naturligvis også mulighed for at tilmelde sig - så hermed en opfordring til at det. Først bør du dog lige spørge, om der mangler hjælpere. Det kan Hermann sikkert hjælpe med at finde ud af - han er stævneleder og Bjarne er banelægger. Det plejer at være en hyggelig dag.

NJ Dag 2014


Ældre nyhederOpdateret 6.10.2014Næste løb i
Nordvest OK

Se hjemmesidens forsideFaste poster i Eshøj

Alle har nu mulighed for at prøve orientering. Der er opstillet faste poster i Eshøj Plantage.

Læs mereSparekassen Thy logo

Klubbens hovedsponsorAlco logo
Hjemmesidesponsor

Valid HTML 4.01 Transitional

Copyright Nordvest OK 2008-2014