Header

NOK logo

Medlem af DOF under DIFNationalpark Thy


Løbe- og klubdragter

Bortset fra et simpelt kompas, er det ikke nødvendigt at anskaffe sig specielt udstyr for at dyrke orienterings- sporten.

Du kan således løbe i almindeligt løbetøj og med almindelige løbe-/kondisko. Men selvfølgelig har vi også i Nordvest OK vores eget løbetøj - med påtrykt klubnavn m.v., ligesom vi har vores egen klubdragt (overtræksdragt). Sidstnævnte kan også bruges som almindelig fritidsdragt.

Såvel løbe- som klubdragter kan købes til fordelagtige nettopriser hos klubben. Vi importerer dem direkte fra et Svensk firma. De aktuelle priser er:

Løbedragt:

Mindre restlager.
(trøje: 100 kr. - buks: 100 kr.)

Den gamle klubdragt


Klubdragt:

525,00 kr.

Klubdragt


Løbedragt:

Pris: kontakt Lone

Løbedragt model 2009Henvendelse om løbe- og klubdragter skal rettes til:


Lone Bernth Jensen
Dalen 22, Nors
Tlf. 9798 1713

mail:  lone.bernth@outlook.com

Lone har normalt et mindre lager liggende. Hvis en dragtstørrelse er udsolgt, vil leveringstiden afhænge af længden på eventuel bestillingsliste, idet vi skal bestille mindst 10 løbe- henholdsvis klubdragter ad gangen.

Du kan også anskaffe dig specielle O-løbesko. Sådanne kan købes i specielle O-butikker enten pr. postordre eller ved flere af de løb, hvor O-butikker har opstillet deres salgsboder. Nedenfor er vist logo for de 2 butikker, der har specialiseret sig i udstyr til orientering. Klikker du på logoet, kommer du direkte til hjemmesiden.

Møller Sport

Løberen


Opdateret 7.1.2015Faste poster i Eshøj

Alle har nu mulighed for at prøve orientering. Der er opstillet faste poster i Eshøj Plantage.

Læs mere
Klubbens hovedsponsor
>


Alco logo
Hjemmesidesponsor

Valid HTML 4.01 Transitional


Copyright Nordvest OK 2008-2017